Ergotherapie bij Long Covid

Covid / corona

Covid-19 veranderde het leven van iedereen. Niet alleen de maatschappelijke gevolgen zijn groter dan we van tevoren hadden kunnen bedenken; ook het herstel na Corona verloopt regelmatig moeizamer dan verwacht. 

Het gebeurt helaas steeds vaker dat men niet (compleet) herstelt van een corona-besmetting. Klachten die we heel regelmatig horen zijn aanhoudende vermoeidheid en concentratieproblemen. Die klachten kunnen dermate heftig zijn, dat ze het dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. 

Ergotherapie bij Long Covid

Zodra bleek wat de effecten kunnen zijn van langdurige klachten na een coronabesmetting, hebben wij een verdiepingsslag gemaakt hierin.

Tijdens het behandeltraject bekijkt de ergotherapeut samen met u de zaken waar u tegenaan loopt in het dagelijks leven. Energieverdeling zal een veelbesproken item zijn, omdat alleen met de juiste balans hierin klachten als vermoeidheid en concentratieproblemen behapbaar kunnen worden.

Het goed verdelen van de activiteiten over de dag, rekening houdend met de activiteiten die u belangrijk vindt, kan een positief effect hebben op uw energielevel.

Het doel van de ergotherapeut is uw dagen zo leefbaar mogelijk te maken. 

Vanaf 23 december 2023 is De Zeeuwse Ergo gesloten.
Per 1 januari 2024 gaan wij verder onder de vlag van De Blaeij actief & vitaal.

U kunt ons vanaf 1 januari 2024 telefonisch bereiken op 0111 65 25 25. E-mails kunt u sturen naar ergo@deblaeijactiefenvitaal.nl